Moje cesta

Pavla je jméno, které mi dali rodiče, zatímco jméno Saraswati jsem přijala od mého duchovního učitele.

Profesní cestu jsem začala v dynamickém světě projektového a eventového managementu, kde jsem strávila 12 let. Milovala jsem organizovat projekty a skládat malé dílky do velkého celku, pohybovat se na zajímavých místech a potkávat inspirativní lidi. Věnovala jsem se od organizace prezentace známých značek na eventech po prezidentskou kampaň.

Mezitím jsem už začala objevovat jemněhmotný svět na kurzu práce s energií reiki, dva roky jsem se věnovala geomancii – energiím v krajině – na škole a mnoha cest do přírody s Pavlem Kozákem. Své rodinné vzorce rozklíčovávala na rodinných konstelacích a mohla bych jmenovat další workshopy a eventy, ale toto jsou základní… 

Velkou změnu mi přinesl rok 2012, kdy jsem zažila vyhoření. Upracovala jsem se. Jak už to tak bývá, transformace přichází skrz bolest, velké změny a pády. Tato zkušenost mi otevřela dveře k hlubšímu poznání sebe sama a duchovnímu rozvoji. Setkání s mým duchovním učitelem Paramahamsou Vishwanandou mi ukázalo cestu k sebepoznání, která je zábavná i hluboká zároveň. Tam „jsem se našla“.

 

Začala jsem studovat filozofii hinduismu, rituály, mantry, proč tu jsme, jaké je naplnění duše, co je náš účel života. Začala jsem každý den praktivovat soubor technik jógy pro duši – Atma Kriya Yogu, pravidelně zpívat OM Chanting – harmonizační skupinovou techniku… vše to bylo pro mě Evropanku nezvyklé, ale zároveň jsem cítila, že se s tím nesetkávám poprvé a bylo a je to pro mě naprostor přirozené. Když jsem od svého Mistra obdržela duchovní jméno „Saraswati Dasi“, začaly se rozvíjet mé dary zpěvu a posléze i hry na harmonium, indický hudební nástroj. Po 7 letech jsem začala i ostatní lidi provázet setkáním s posvátnými mantrami. 

Zároveň jsem z náročného prostředí byznysu a event managementu přešla do neziskového sektoru, kde jsem našla smysluplnost mého vloženého času a energie. 10 let jsem se podílela na krásných projektech jako Hearth.net, Tibet Open House a Ekocentrum Loutí. Poslední 4 roky jsem působila jako ředitelka obecně prospěšné společnosti A centrum – Váš průvodce těhotenstvím a rodičovstvím.

Fascinuje mě žití vědomého a naplněného života nohama na zemi
Pomáhám lidem najít hlubší smysl života a žít ho s radostí. Věřím, že každý z nás má v sobě cestu k vnitřnímu klidu a naplnění a já vás ráda podpořím v jeho objevení.

Koučink a harmonizace

Touha po osobním rozvoji a pomoci druhým mě nakonec přivedla k profesnímu koučinku. Absolvovala jsem výcvik u Results & Emotions a zjistila, že koučink ideálně kombinuje mé silné stránky – naslouchání, empatii, cílevědomost a praktičnost. Díky tomu mohu pracovat s klienty na hluboké úrovni a řešit jak emoční, tak praktické aspekty jejich života.

Kromě koučinku se věnuji i své další vášni – hudbě a harmonizaci mantrami. Harmonizaci mantrami začleňuji v případě zájmu i do mého koučování a vznikla tak unikátní technika harmonizační koučink. V současné době pracuji na online kurzu „Vnitřní klid kdykoliv a kdekoliv“, kde chci mantry představit jako velmi praktický nástroj na ovládání mysli a cestě k vnitřnímu klidu a harmonii. Setkání s mantrami jsem provedla již víc jak 900 lidí.

Váš průvodce na cestě k sobě

Pokud hledáte cestu k sobě samé/mu, toužíte po změně nebo chcete prohloubit své vnitřní poznání, ráda se s vámi spojím. Ať už zvolíte individuální koučink, individuální harmonizaci, nebo skupinovou událost či workshop, společně najdeme tu správnou cestu k vaší osobní harmonii. Jsem tu pro vás jako váš průvodce na této cestě.

Připraven/a objevit svůj vnitřní klid a harmonii? 

 

Kontaktujte mě

Napište mi a já se vám brzy ozvu zpět

    Co říkají o mě moji klienti