Znáte něco z toho?

Změna je tu, jste připraven/a?

pavlasaraswati.cz

Vím, jaké to je. Sama jsem svůj smysl života hledala. 

Prošla jsem mnoha transformacemi, opustila komfortní zónu a zažila i vyhoření. Dokonce se mi několikrát v životě zbortily všechny základní oblasti najednou. Ale našla jsem cestu.
Vy nemusíte procházet stejnými těžkostmi! Pojďme spolu najít cestu nejmenšího odporu, tu pravou cestu pro vás.

Staňte se tou nejlepší verzí sebe sama.

Představte si, že žijete život, kde každý krok vás přivádí blíže k sobě, k většímu pochopení a radosti. Kde práce není jen zdrojem příjmů, ale i osobního růstu a obohacování. Kde váš osobní i profesní život jsou v harmonii. 

To vše je možné, a já jsem zde, abych vás provedla každým krokem na této cestě.

 

Zažijte kouzlo koučinku

Cesta k seberealizaci začíná u sebe sama. V našem společném čase si budete ujasňovat, co je pro vás v životě důležité. Co vám přináší radost a dává vašemu životu smysl? A co pro to chcete udělat, aby se to stalo.

Nebuďte na to sám / sama

Vytvořím pro vás prostor, kdy vám budu naslouchat, pokládat takové otázky, které jste si ještě nepoložili. Budu vám fandit a pomáhat vám držet se svého cíle. Společně pak oslavíme, až tam dojdete. S mojí podporou toho dokážete mnohem více, než sami!

Možná si teď říkáte, že jste už zkoušeli různé metody a nic zatím nezabralo tak, jak jste doufali.

Rozumím tomu. Toto není slib rychlého řešení. Je to slib cesty, která může být náročná, ale na jejímž konci je skutečná změna a hlubší pochopení sebe sama. A já budu s vámi na každém kroku této cesty, abych vám pomohla navigovat jejími výzvami a radostmi.

V úvodním setkání probereme vaše cíle a záměry. Koučováním je budeme rozvíjet, strukturovat a naplňovat praktickými kroky. Harmonizací mantrami podpoříme vaši cílevědomost, důvěru v život a zaměření mysli. Oboje se nádherně podpoří a navzájem násobí své účinky!

Začněte teď!

Nyní máte na výběr. Můžete pokračovat ve svém současném životě bez změny, můžete vyzkoušet jiné možnosti, které nabízí rychlé, ale krátkodobé řešení, nebo se můžete rozhodnout pro cestu, která nabízí trvalou změnu a hluboké porozumění.

Čas je nyní. Kontaktujte mě, a společně můžeme začít tuto vzrušující cestu. Těším se na vás!

 

Objednejte se na úvodní setkání zdarma

Napište mi preferenci termínů a formy (naživo nebo online) a já se vám brzy ozvu zpět

    Zažijte harmonizační koučink a objevte cestu k naplnění a spokojenosti!

    První krok: Bezplatná úvodní konzultace


    Přijďte na nezávaznou úvodní konzultaci zdarma a dozvíte se více o koučinku, o harmonizaci mantrami a jejich přínosech pro vás. Během setkání:

    pavla-saraswati-koucka-3

    Jedinečný přístup

    Mým tajemstvím je kombinace koučinku a posvátných manter – harmonizační koučink. To není běžná praxe. Je to cesta, která vychází z mé vlastní zkušenosti. Moje metoda kombinuje moderní koučinkové techniky s prastarou moudrostí manter.

    Tento jedinečný přístup vám umožní nejen řešit konkrétní životní výzvy, ale také objevit svůj vnitřní klid a smysl života. Díky harmonizaci těla, mysli a duše zažijete hlubokou transformaci a budete schopni tvořit život, který si opravdu přejete.

    Harmonie je pro mě to, když všechny prvky spolu ladí, když žijeme v souladu s vyšší řádem a tvoříme v něm a s ním. Pak se dějí zázraky a dostáváme podporu. Harmonii podporuji hudebním nástrojem jménem harmonium, který opravdu harmonizuje tělo na všech úrovních.

    Objevte, jak můžete integrovat duchovní rozměr do svého každodenního života a tvořit si život, který vás naplňuje. 

    Co říkají o mě moji klienti

    Koučink na míru vašim potřebám


    Nabízím konzultace jeden na jednoho online i osobně v Praze na Vinohradské ulici nebo na Praze-západ, anebo u vás v kanceláři nebo v kavárně. Společně se zaměříme na témata, která vás nejvíce trápí, ať už máte jasný cíl, nebo teprve hledáte cestu ke změně. Koučink vám pomůže v oblastech:

    • Osobní růst: Rozvíjejte svůj potenciál a posilujte sebevědomí.
    • Naplnění v životě: Objevte svůj smysl a žijte život v souladu se svými hodnotami.
    • Vztahy: Vylepšete komunikaci a budujte harmonické vztahy s partnerem, rodinou a přáteli.
    • Finance: Dosáhněte finanční stability a hojnosti.
    • Práce a kariéra: Najděte profesní naplnění a posuňte se ve své kariéře.
    • Zdraví: Pečujte o své fyzické i psychické zdraví a žijte vitálně.

    Cesta k trvalé změně

    Společně vytvoříme akční plán s konkrétními kroky, které vás povedou k dosažení vašich cílů. Během koučovacího procesu vás budu průběžně podporovat a motivovat, abyste se posunuli vpřed. Protože motivace kolísá, to známe všichni. S mojí podporou dokážete více, než když jdete sami!

    Délka a frekvence koučinku

    Délka jednoho koučovacího sezení je 60 minut. Při kombinaci koučování a manter – tedy harmonizační koučink – je to 90 minut. Počet setkání se odvíjí od vašich potřeb a cílů. Pro hlubší a trvalé změny doporučuji program o délce 12 sezení každý týden nebo dva týdny – v průběhu 3-6 měsíců. Během této doby vás budu provázet na cestě k vašemu vysněnému životu. Mým cílem je, abyste se stali experty na svůj vlastní život a dokázali si udržet dosažené změny i po ukončení koučování.
    Samozřejmě je možné domluvit i jednorázová koučování na specifická témata.

    Pojďte si to vyzkoušet

    Nabízím Vám úvodní setkání v délce 45 minut zdarma. Zažijete koučování se mnou, zjistíme, jak se nám vzájemně spolupracuje. Cena následných setkání se liší v závislosti na délce, frekvenci a komplexnosti řešeného tématu. Neváhejte mě kontaktovat a domluvte si bezplatnou konzultaci, ráda vám zodpovím všechny vaše dotazy.

     

    Objednejte si úvodní setkání zdarma

    Napište mi preferenci termínů a formy (naživo nebo online) a já se vám brzy ozvu zpět